OTTHONI ESKÜVŐ

Házhoz szállított romantika

ÍGY VIDD HAZA AZ ESKÜVŐD!

Most bátran elengedhetitek a fantáziátokat és a kreatív éneteket. Legyen szó egy romantikus páros vacsoráról,vagy egy meghitt családias fogadásról, adhattok a minőségi dolgokra. Vegyétek elő az eredeti terveket és vigyetek véghez mindent, amit csak azért húztatok le a listáról, mert egy nagy lagziban a büdzsé vagy a kritikus vélemények lehetetlenné tettek volna.

Persze ne feledkezzünk meg a díszletekről sem sem !

Az esküvői dekorációk legfontosabb eleme a főasztal és a háttér dekoráció mivel ez emel ki Titeket. Az a jó hírünk, hogy ezt otthon is fel lehet állítani és dekorálni.

Sőt most fel lehet rúgni minden eddigi szabályt, ami az ilyen jellegű dekorációk készítésére vonatkozik! Bátran lehet a asztalotokon magas összefüggő díszítés, hiszen nem kell, hogy lássátok a vendégeket vagy ők titeket.

Az asztalról is leomolhatnak a földre a legszebb terítők, mert egy tálcával a násznép között lavírozó pincér sem fog rálépni véletlenül, és a gyertyatartókat sem fogják felrúgni a csokitól és héliumos lufiktól felpörgött gyerkőcök. Grandiózus virágköltemények, mesés textil zuhatagok, kényesebb dekor tárgyak, amiket egy nagyobb lakodalom alkalmával nem mernétek kirakni, nehogy a buli hevében megsemmisüljenek. Most aztán tobzódhattok a minőségi és egyedi esküvői dekorációkban.

Már egy gazdagon terített asztal is megadhatja az ünnepi hangulatot, de ha mondjuk, nem szeretnétek, hogy a könyvespolcotok is ott virítson az esküvői fotókon, akkor háttér dekorációt is érdemes készíteni.

Limitált létszámú vendéglista esetén a vendégasztalokra is kerülhet főasztalokat megszégyenítő dekoráció.
A dekoráció stílusát sok esetben a helyszín befolyásolja és ahhoz kell igazítani. Ezt persze egy otthoni esküvő esetén is érdemes szem előtt tartani, viszont itt jön egy kis könnyebbség, hiszen a saját lakásotok stílusa valószínűleg jobban tükrözi a ti stílusotokat, mint egy idegen helyszíné.

NE MONDJATOK LE AZ ESKÜVŐRŐL !

ÁLMODJATOK NAGYOT KICSIBEN!

Mi majd segítünk!

Tervezzük meg együtt a legszebb esküvői dekorációt otthonra!

Legyen egy esküvő, ami csak a Tiétek, amibe nem szól bele senki, ahol nem kell igazodni senki más igényeihez. Aztán később indulhat a világraszóló lakodalmak kora, ahol már jöhetnek csőstül a kompromisszumok, mert már megvolt a Ti kis saját esküvőtök.

Ha ti is szeretnétek otthoni esküvői dekorációt, kattintsatok a lenti gombra, és látogassatok el Esküvői dekorációs oldalunkra. Ahol megtudhattok mindent arról hogyan zajlik velünk a közös munka!

A tervezéstől a kivitelezésig.

Kozultáció és ajánlatkérés - Sasvári Erika : +36 30 2040233

Legyen szó különleges események emlékezetessé tételéről vagy a hétköznapok feldobásáról, alkalmi vagy állandó dekorációval, nálunk mindenre van megoldás.