céges és magán rendezvények dekorációja

Az esküvőktől nem áll távol a rendezvények világa sem. Segítünk az alkalomhoz illő dekoráció megtervezésében és az esemény dekorálásában. Csapatunk épp olyan profizmussal valósítja meg elképzeléseit, mint ahogy azt az esküvőkön megszokhatták tőlünk.

rendezvénydekoráció
rendezvénydekoráció

Céges rendezvények

•Hivatalos, protokoll rendezvények

•Nem formális események

• Szezonális és ünnepi dekorációk

Irodák, szalonok, szállodák, éttermek, üzlethelyiségek dekorálása.

Nézd meg karácsonyi oldalunkat!

Kapcsolat felvétel:

Termékbemutatók

Új márkák, termékek bemutatása

A cég színeit, logóját vagy a termék jellegzetességeit visszaadó dekorációt készítünk az alkalomra.

A bemutatót követő fogadások dekorálását is vállaljuk. Akár a szükséges eszközök ( pl. könyöklőasztal ).

A lenti gomra kattintva ezekről bővebb információ is található!

Családi események

AMI OK AZ ÜNNEPLÉSRE, LEHETŐSÉG A DÍSZÍTÉSRE.

Az esküvőkön kívűl számos jelentős családi és magánéleti esemény van, ami megérdemli a méltó dekorációt. Babavárók, babaköszöntők, keresztelők, ballagások, diplomaosztó, kicsiknek és nagyoknak születésnapok, lánykérés, eljegyzési partik,évfordulók, kegyeleti szertartások.

Születésnapok

Éttermek és rendezvényhelyszínek mellett, otthoni partik és összejövetelek dekorálását is szívesen a kezünkbe vesszük. Emellett, az eszközök kibérlése is lehetséges, kivitelezés nélkül.  Ebben az esetben egy előre megbeszélt időpontban, a kiválasztott eszközöket irodánkban át lehet venni. A bérlések során kauciót is felszámolunk, amit a végösszeghez viszonyítva egyénileg számolunk ki.

Helyszínajánló oldalunkon, bár elsősorban esküvőkhöz való helyek találhatóak, számos családi eseményre is alkalmas. étterem és vendéglő szerepel a listán, de akár szállodákat is igénybe lehet venni, ahol az egész társaság megszállhat a buli után.

Kapcsolat felvétel:

Kozultáció és ajánlatkérés - Sasvári Erika : +36 30 2040233

Legyen szó különleges események emlékezetessé tételéről vagy a hétköznapok feldobásáról, alkalmi vagy állandó dekorációval, nálunk mindenre van megoldás.