TANÁCSADÁS DEKORÁCIÓ KÉSZÍTÉSHEZ VAGY ESKÜVŐ SZERVEZÉSHEZ

DEKORÁCIÓS TANÁCSADÁS ÉS TERV KÉSZÍTÉS

Segítek….

HOGY ZAJLIK EGY KONZULTÁCIÓ?

1,5 -2 órás beszélgetés.

Közösen kitaláljuk milyen stílus és színvilág illik hozzátok és a helyszínhez. Hozzatok képeket a helyszínről és átbeszéljük, hogy mikre kell figyelni, illetve milyen gyakorlati megoldást tudok javasolni egy-egy problémásabb feltételhez. Képeket nézegetünk a választott stílushoz. Összeállíthatunk egy próba asztalt is, illetve ki lehet próbálni, hogy különböző textúrák és színek hogy mutatnak együtt.

A konzultáció ára : 15 000 Ft

Ez tartalmazza a megbeszélést és a személyre szabott képekkel ellátott tervet is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS IDŐPONT FOGLALÁS :

+ 36 (30) 204 0233

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Kattints a gombra.

Töltsd ki a megrendelő lapot és küld el. Erre egy díjbekérő számlát küldünk, a konzultációs díj megtérítését követően, e-mailben egy névre szóló, hitelesített, letölthető utalványt fogunk küldeni. A konzultáción az utalvány bemutatásával lehet részt venni.

ESKÜVŐ SZERVEZÉSI TANÁCSADÁS

A gyűrűtől az oltárig hosszú az út, és a két igen között bizony nagyon sok nemet kell mondani.

Az esküvők köré mára hatalmas szolgáltató szektor épült ki, a rengeteg lehetőség viszont sok buktatót is rejt magában. Így még akkor is szükséged lehet egy is támogatásra és iránymutatásra, ha pontos elképzeléseid vannak, és mindent magad szeretnél csinálni. 

Mikor ajánljuk neked az esküvő szervezési tanácsadást?

Gyere el és beszéljük meg!

Készítsük el együtt a szervezési stratégiát, állítsunk fontossági sorrendet! Vegyük át a kérdéseket, amiket a szolgáltatóknak érdemes feltenni, hogy az esküvő napján ne érjen meglepetés! Keressünk együtt megoldásokat az eddig már felmerült problémákra! Öntsd ki a szíved a szervezéssel kapcsolatos bosszúságok miatt. Hagyd itt a stresszt és vidd el a terveket!

A konzultáció ára : 15 000 Ft