Öko esküvő

A környezet tudatosság egyre nagyobb teret hódít már Nyugat-Európában, és egyre elterjedtebbé válik kis hazánkban is. Az öko esküvő nem azt jelenti, hogy fapados és egyszerű. Attól, hogy megóvjuk környezetünket és egy egész napig nem károsítjuk, nagyon is stílusos és egyedi eseményt tudunk szervezni. Ezt mutatjuk be nektek három esemény fotósorozatban, ahol ti is láthatjátok, hogy milyen fantasztikus és ötletes dekorációt tudunk alkotni környezettudatos gondolkodással, és olyan anyagok használatával, melyek kémiai vegyszertől mentesek, és óvják környezetünket.

Rengeteg virágot használunk és pusztítunk el egy esküvő során. Arról nem is beszélve, hogy mennyi pénzt spórolhatunk azzal, ha újra hasznosított dekorációt alkalmazunk erre a nagy eseményre. És itt csatlakozunk be mi a folyamatba, mivel nálunk kivétel nélkül minden többször felhasználásra kerül, és nem termelődik hulladék sem.

A fotósorozatunk központjában a tisztább, élhető környezet, egy új magatartásforma meghonosítása, a hulladéktermelés csökkentése áll, műanyag helyett biológiailag lebomló, komposztálható terítékkel, melyek környezettudatos megoldásként szimbiózisban vannak a természettel. Plusz, ha úgy tartja kedved, akár ehetsz is belőlük!

  

Pár jó tanács azoknak, akik öko esküvőben gondolkodnak: mindenképpen törekedjünk az újrahasznosított papírok felhasználására mind a meghívók, ültetőkártyák, menükártyák, és a dekoráció tekintetében is. Ezeket kézzel díszítsük, kerüljük a nyomdai festékeket. Autó helyett érkezzünk és közlekedjünk a nagy napon hintóval, gyalog, kreatívabbak kerékpárral. Használjunk öko terítéket, ami olyan környezettudatos, tiszta megoldások gyűjtőhelye, melyek segítenek abban, hogy a különféle italok és ételek tálalása, kínálása, elvitele során ne keletkezzen felesleges hulladék.

A következő írásunkban tételesen sorra vesszük a fotózás tematikáit, és azt a sok jó tapasztalatot, amivel mi is bővültünk a készítésük által.

Ezeket olvastad már?

A Moulin Rouge születésnapi tematikus dekorációval   egy igazán lenyűgöző és látványos atmoszférát teremtettünk a Haris Park báltermében. A Moulin Rouge alapítója Joseph Oller volt, aki 1889-ben nyitotta meg ezt a

Minden év végén kíváncsian várjuk, milyen színekkel örvendeztetnek meg minket a festékgyártó cégek. Közülük legkiemelkedőbb a Pantone, amely minden év decemberében rukkol elő az év színével,  ami idén a Viva

Az esküvői dekorációk általában stílusok és színek körül forognak, változatos trendek és örök klasszikusok egyaránt tarkítják a palettát. A tematikus dekorációk egy kicsi, de nagyon érdekes részét képezik ennek a