Megérkeztek 2018 új divatszínei

Még él­vez­zük a 2017-es év üde ár­nya­la­tait, de vajon mi­lyen di­vat­szí­nekre szá­mít­sunk a kö­vet­kező évre? Az elő­re­jel­zé­sek sze­rint el­ké­pesztő lesz a 2018-as trend! Bizony, ideje lesz már felocsúdni a tavalyi színek okozta meglepetésből, és megismerkedni a jövő év trendszíneivel.

A Pantone szerint a 2017-es év színe a greenary lett, de a döntés nem lehetett egyszerű, hiszen elég sok árnyalat közül kellett választaniuk. Az idei év viszont nekik már régmúltnak számít, és máris arra koncentrálnak, hogy mi lehet 2018 legnépszerűbb színe.

A Panton csapata folyamatosan nyitott szemmel jár, figyelik a világot, ennek pedig meg is van az eredménye. Minden évszakban a Pantone Color Intézet csapata hozza létre a PANTONE Fashion Color Trend Report-ot, ahol a London Fashion Week-en bemutatott divattervezők által kiemelt színei fogják alkotni a következő évad gyűjteményét. A PANTONE Fashion Color Trend bejelentése előremutató a szezon legfontosabb színeihez.

Leatrice Eiseman, a Pantone Color Institute igazgatója elmondta, hogy a fémes színek még mindig divatosak maradnak, ám kissé megszelídültek, semlegesebbé váltak. A pasztellszínek helyett inkább az élénk árnyalatok kerülnek előtérbe, tükrözve az életstílusunk intenzívebbé válását.

A színek szembetűnő hatása továbbra is befolyásolja a trendet. De nézzük csak meg, hogy mik lesznek 2018 tavaszán a top 12 színek a férfi és a női divat, a lakberendezés és a dekorációs világ számára?

2018 tavasz top 12 színe:

2018 tavasz klasszikus 4 színe:

Ezeket olvastad már?

Helyszínajánló 2. rész: Magyar Király Hotel, Székesfehérvár

A helyszín kiválasztása minden esküvőn az egyik legkardinálisabb kérdés, nem véletlenül, hiszen nagyon sok minden áll vagy bukik ezen a tényezőn…. Ezért úgy gondoltuk, hogy…

A gyűrűtől az oltárig – a stílustanácsadó szemével 1.

E heti blogunk különlegessége, hogy ezúttal mi csak a kérdéseket tettük fel, aki pedig válaszol,  Szakter Éva, szín – és stílus tanácsadó. Az alábbi interjúban megtudhatjátok,…