“Hoztam ajándékot meg nem is!”

“Hoztam ajándékot meg nem is!”

Nincs annál hervasztóbb, mint ha az általunk elképzelt pompázatos, díszes esküvői dekoráció helyett egy unalmas, semmitmondó dekorációt kapunk. Ilyenkor megkérdezzük magunktól, hogy megérte-e spórolni. A válaszunk az, hogy semmiképpen sem!

Az olcsó dekoráció olyan, mint a magyar népmesékben: „Hoztam ajándékot, meg nem is”. Látszik, hogy van némi díszítés a falon, az asztalon egy kis futó, kis kavics, és ezzel kész is. Semmi extra, semmi különös, és pláne nem elegáns. Nem mutatja meg, hogy esküvőn van az ember, hanem ez a tessék-lássék kis dekoráció lehet, hogy még ront is az összképen.Főleg ha egy pazar helyszínt választottunk.Ha a helyszínek beszélni tudnának……..!!

Egy esküvő egyszer adatik meg az ember életében, ekkor igazán megérdemeljük, hogy élményként éljük meg. Érdemes kicsivel többet szánni rá, vagy jobban átgondolni, hogy mit is szeretnénk. Mi azt ajánljuk, hogy igényes emberként  ne ragaszkodjon senki sem a konzervmegoldásokhoz, mert unalmas és kiábrándító. Legyünk bátrabbak, és tiszteljük meg magunkat és a nagyközönséget azzal, hogy egy igazán hangulatos és stílusos dekorációt választunk a nagy napra.Hiszen erre fognak a leginkább emlékezni a vendégek.A fotókon pedig örök emlék marad.

 

Erika Sasvári