Esküvőt kilóra? Avagy a személyes árajánlat fontossága

Miért nem lehet szabott árat mondani egy esküvői dekorációra,

és miért nem beszélhetünk általános dekorációról, ami mindenkire ráhúzható?

Esküvői dekorációt készíteni nem könnyű és egyáltalán nem egyszerű feladat.

Összetett, számtalan szűk keresztmetszetet szem előtt tartó munka, ami nagy szakértelmet kíván.

Mindezt azért, hogy hosszú évek múlva, a fotókat nézegetve ugyanaz a bizsergető érzés kerítsen

benneteket hatalmába, mint az esküvő napján.

Ezt nem úgy kell elképzelni, mint egy bolti vásárlást, ahol bemegyünk a szupermarketbe,

leemeljük a polcról az adott terméket, amin fel van tüntetve az ára.

Visszük a pénztárhoz, és kifizetjük. Ez nálunk sokkal összetetteb folyamat,

és nagyon sok részleten múlik, hogy végül mi is kerül be abba a bizonyos kosárba……

Vegyük sorra, hogy miről is beszélünk.

  1. Ez egy személyre szabott ajánlat, amit csak nektek készítünk el, a ti igényeiteknek megfelelően. Ahogyan nincs két egyforma ember, úgy nincsen két egyforma esküvő sem.
  2. Mi nem termékeket adunk el, hanem szolgáltatunk, mégpedig veletek együttműködve. Nem futószalagon készítjük el az esküvőket!
  3. Nagy szellemi befektetés, amihez kreativitás párosul. Meg kell álmodni az összképet, és minden kis részletet
  4. Megtisztelünk benneteket azzal, hogy nem sablon megoldásokat kínálunk, hanem mint egy jól szabott ruhát, rátok igazítjuk.

  5. Minden a TI igényeiteken múlik! Ha nem ismerünk benneteket, akkor nem tudunk megfelelő módon kiszolgálni titeket!

  6. Minden a részleteken múlik! Nincs oylan, hogy hát nem is tudom, kéne egy kis dekoráció, de igazából nem is tudom,      hogy mi……. Szeretnétek-e székszoknyát, futót, hátteret fényekkel? Ha igen, akkor milyen legyen, hideg vagy meleg fényű, mennyi anyaggal, milyen asztaldísz kerüljön fel a főasztalra, mennyi, milyen stílusú stb…. És a lista végtelen.

  7. Elengedhetetlen figyelembe venni a helyszín adottságait, hogy egyáltalán megvalósítható-e az, amit előre elképzeltetek.

Nyilván meg tudjuk mondani, hogy az előző esküvő, amit csináltunk, mennyibe került.
De ahhoz, hogy az a Ti számotokra is érthető legyen, hogy miért is volt annyi amennyi, akkor már bele kellene menni a részletekbe. Ha igazán komolyan gondoljátok, hogy maradandó és emlékezetes legyen az esküvőtök, akkor a dekorációra is időt kell szánni. Elengedhetetlen a személyes találkozás az első konkrét árajánlat előtt, hiszen az esküvői ruhátokat sem a nagy napon próbáljátok fel először, nemde.

Ezeket olvastad már?

A Moulin Rouge születésnapi tematikus dekorációval   egy igazán lenyűgöző és látványos atmoszférát teremtettünk a Haris Park báltermében. A Moulin Rouge alapítója Joseph Oller volt, aki 1889-ben nyitotta meg ezt a

Minden év végén kíváncsian várjuk, milyen színekkel örvendeztetnek meg minket a festékgyártó cégek. Közülük legkiemelkedőbb a Pantone, amely minden év decemberében rukkol elő az év színével,  ami idén a Viva

Az esküvői dekorációk általában stílusok és színek körül forognak, változatos trendek és örök klasszikusok egyaránt tarkítják a palettát. A tematikus dekorációk egy kicsi, de nagyon érdekes részét képezik ennek a