ESKÜVŐI KULISSZATITKOK

Gyűrűtől az oltárig

Esküvői kulisszatitkok (nem csak) menyasszonyoknak

Az elmúlt évek alatt rengeteg párral találkoztunk, beszélgettünk. Feltűnt, hogy mennyi kihívás, akadály áll előttük, ami megkeseríti, az amúgy édes időszakot. Fájt látni számunkra, hogy a menyasszonyok mennyire kikészülnek mire eljutnak az esküvőjük napjáig. Elhatároztuk, hogy létrehozzuk ezt az oldalt, hogy támogassuk a párokat és a menyasszonyokat, hogy az esküvő előtti időszak, tényleg az örömteli várakozásról szóljon. Küldetésünknek tartjuk, hogy elsimítsuk és könnyebbé tegyük a menyasszony és a vőlegény útját a gyűrűtől az oltárig. 

Törjük meg a csendet és beszéljünk róla! Neked az első, nekünk a több századik esküvőnk lesz. Teljesen normális, ha nem értesz mindenhez, és stresszelnek az új ismeretlen feladatok. Mi azért vagyunk, hogy támogassunk Téged abban, hogy élvezd az odavezető utat és az esküvő tényleg álmaid nagy napja legyen. Igyekszünk majd minden témakörben, a lehető legtöbb felmerülő problémával foglalkozni. Új írások mellett, a régebbieket is folyamatosan bővítjük, ha találkozunk olyan új részletekkel, amikkel addig még nem.

A Dekowest csapat küldetése, hogy az esküvő előtti időszakban, ne a ráncok és az ősz hajszálak szaporodjanak, hanem a boldogság és az öröm, mert ez az, amitől az esküvő igazán egy valóra vált leányálom.

ESKÜVŐNK HATÁSA A KAPCSOLATAINKRA

Azt már sokat hallhattuk, hogy az esküvőszervezés kapcsolatpróbáló időszak tud lenni, mennyasszony és vőlegény között, és óva intenek mindenkit attól, hogy az ebből fakadó feszültséget egymáson vezessék le. Arról már kevesebb szó esik, hogy más kapcsolatokra hogyan is hat ez a procedúra, családtagok, barátok, szakmabeli vagy félprofi ismerősök. A következő néhány írásban azt vesszük végig, milyen hatással lehet az esküvő szervezés emberi kapcsolatainkra. Még egy anya-lánya kapcsolatot is megviselhet, kezdjük is ezzel.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!