2018 a barokk éve

2018 a barokk éve

 Székesfehérvár is pályázott az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címre, ami lehetőséget ad  arra, hogy a cím elnyerése esetén megvalósuljon egy sor fejlesztés, amelyet a város saját erőből és a későbbiekben is fenntartható módon kíván kivitelezni. 2018-as év a barokk éve lesz, és ebből az okból megmutathatjuk gyönyörű, egységes barokk belvárosunkat, amire méltán lehetünk büszkék.

Ennek apropóján mi is tollat ragadtunk, hogy megosszuk veletek két fotózás emlékeit és képeit.

Magyarország legrégebben működő szállodájában Tatán, a Kristály Imperial Hotelben rendeztük be ezt a hamisítatlanul elegáns kora őszi szertartást.  Az őszi elegancia kulcsa a színekben rejlik: arany, bordó, sárga és zöld, és ezek tetszőleges variációi. Kihasználtuk az ősz bujaságát, ezáltal egészen különleges helyszínt varázsolhattunk! Csillogó anyagok, fényes teríték, impozáns terek, csupa vibrálás és elegancia. A kertet választottuk szertartás helyszíneként, ahol székmasnik és virágkompozíciók avatták ünnepivé a pillanatot. Kihasználva a lehetőséget a szökőkutas udvarban, elegáns visszafogottsággal varázsoltuk megfelelő szertartás helyszínévé.

 

Eltérve a sablonoktól rendeztünk be egy romantikával fűszerezett, sztenderd barokk esküvőt a Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák épületében. A Kastélyszálló Díszterme tökéletes hátteret adott, és mivel nincs barokk esküvő ragyogó tárgyak nélkül, ezért fotózásunkra a legszebb dekorációs tárgyainkat válogattuk össze, hogy tökéletes legyen az összhang. Elegáns főasztal, kristályokkal kirakott kiegészítőkkel és különleges üvegtányérjainkkal tettük. A festői háttér remek alkalmat kínál arra, hogy kis és nagy létszámú vendégsereg előtt mondjuk ki a boldogító igent.

 

Erika Sasvári