Tájékoztató

Segítség a vásárláshoz

Ezzel a gyors és érthető áttekintéssel szeretnék neked segítséget nyújtani a webáruházunkban való vásárláshoz. Itt minden hasznos információt megtalálsz a fizetésről, szállításról is. Az Általános Szerződési Feltételeket itt találod:

ÁSZF

 

Vásárlás:

Az egyes termékek mellett feltüntetett árak a törvényben meghatározott ÁFA-t igen, a szállítás és az esetleges utánvét költségeit nem tartalmazzák.

Nálunk nem kell regisztrálnod a vásárláshoz, amennyiben mégis szeretnél saját fiókot létrehozni, azt a Fiókom menüpont alatt megteheted. Így később belépve ellenőrizheted az aktuális rendelésed állapotát vagy a korábbi rendeléseidet is.

Nézz körbe a webshopban! A termékekre kattintva elolvashatod a termékleírást, megnézheted a képeket. Ha kiválasztottad a megvásárolni kívánt terméket, tedd a kosaradba a „kosárba rakom” gomb vagy a kosár ikon segítségével.

Ezután a kosár oldalra navigál a rendszer. A kosár oldalon még módosíthatod a termékek mennyiségét, amelyet az KOSÁR FRISSÍTÉSE felirattal frissíthetsz. Ha törölni szeretnél valamit a kosaradból, azt a termék melletti „x” gombra kattintva teheted meg. Kuponkódódat is itt adhatod meg, ha kaptál tőlünk, majd az KUPON BEVÁLTÁSA feliratra kattintva küldheted el, majd a TOVÁBB A PÉNZTÁRBA gombra kattintva rendeld meg a termék(ek)et a Pénztár oldalon. A főoldalra bármikor visszaléphetsz további vásárláshoz, a termékek a kosaradban maradnak.

A Pénztár oldalon kell megadnod az elérhetőségeidet és egyéb fizetéssel és szállítással kapcsolatos információkat. Ezeket a rendszer mind automatikusan felajánlja, neked csak ki kell tölteni a mezőket, vagy be kell jelölni a megfelelő pontokat.

A Megjegyzés rovatba megírhatod, ha speciális kérésed van (pl: nem működik a csengő, ezért telefonáljon a futár, mikor megérkezik)

Ha mindent rendben találsz, akkor a vásárlást a MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE gombra kattintva fejezheted be.

 

ADATVÉDELEM>>