UTOLSÓ SIMÍTÁSOK

UTOLSÓ SIMÍTÁSOK

Megígértük, hogy jelentkezünk, ha az étkezde felölti végleges ruháját. Most mégis, a köztes fázisról is bemutatunk pár mozzanatot, és megosztjuk veletek a történetet, hogy miért, és hogyan lett egy ötletből megvalósult álom.

A tulajdonosok mikor beköltöztek a jelenlegi irodájukba, szomorúan vették tudomásul, hogy nem tudnak hova beülni és kényelmesen megebédelni, mert erre nincs megfelelő hely az irodaház területén. Akkor jött az ötlet, hogy ha van kellő igény rá, akkor majd ők kezükbe veszik az irányítást, és létrehoznak egy kellemes kis helyet, ahol a munkában megfáradt dolgozók kényelmes, és esztétikus környezetben elfogyaszthatják ízletes ebédjüket. Ahol kialakítanak egy kávézó részt is, ha csak egy kis felfrissülésre, vagy beszélgetésre vágynak, vagy beülhetnek egy laza hangulatú megbeszélésre az ügyfelekkel.

Hozzá is fogtak a megvalósításhoz, és láss csodát, alig telt el fél év, és már a valóra váltás végső fázisában tart a történet. Még egy-két simítás, és végleg a helyükre kerülnek a dolgok. Igaz, hogy még a kávézó részből hiányoznak a székek és a képek a falról, de úgy döntöttünk, hogy ezt is megosztjuk veletek, mert már megjelentek az első vendégek, akik alig várták, hogy birtokba vegyék a helyet. Mi is kanalat és villát ragadtunk és elfogyasztottuk első ebédünket. Jó érzéssel töltött el minket, hogy bár nem a mi érdemünk a finom étel és a jó kiszolgálás, de mi is kivehettük részünket ennek a bájos kis helynek a születésében.

Szívből ajánljuk ezt a helyet nem csak az ott dolgozók számára. Ha esetleg ti is arra jártok, ugorjatok be egy fincsi menüre, vagy igyatok meg egy jó kávét, és egyetek meg hozzá egy hűsítő jégrémet, higgyétek el, megéri!

 

 

Itt még csupaszon árválkodnak az ablakok és a falak is. Képek a berendezés előtti állapotról:

 

 

 

Képek a berendezés utáni állapotról:

 

Erika Sasvári