Karácsony kék-fehérben

Karácsony kék-fehérben

A téli, főként a karácsonyi időszakban azok is szoktak egy kicsit változtatni az otthoni dekoráción, akik egyébként év közben nem foglalkoznak ilyesmivel. Én az ünnepi várakozást, családi körben a készülődéssel töltött időt szeretem a legjobban. Otthonunkat ünnepi pompába öltöztetjük, eközben pedig mindenki kiélheti kreatív ambícióit a lakásban. Elsőként azt érdemes kigondolni, hogy a Karácsonyfa milyen stílusban, színösszeállításban fog pompázni, és annak ellenére, hogy maga a fa Karácsonyig nem fog felkerülni, nagyon jól fog mutatni, ha az otthon már az ő színeire van hangolva.

Mi most a fehér, kék és ezüst összeállításra hangolódtunk rá, és tippeket adunk, hogy miként is tehetjük ízlésessé és egységessé az otthonunkat, ha ezt a kombinációt alkalmazzunk. Hallásból ugyan hidegnek is tűnhet ez a színpáros, de a valóságban ennek nem kell így lenni. Ahogy közeleg a tél, egyre jobban szeretjük a fehéret, az ezüstöt, a kéket – a tél színeit. Szívesen látjuk ezt a lakberendezésben is, vagy akár ha vendégeket hívunk, a vacsoraasztalt is szeretjük télbe öltöztetni. A kék gyertyák, az ezüst gyertyatartók és a fehér teríték eszünkbe juttatják az áhított havat, felébresztik a fehér karácsony iránti vágyat.

A fehér mindig eleganciát sugároz, a kék pedig gyönyörű késérője ezekben a szürke, téli napokban. Az ezüst és a kristály pompás kiegészítés lehet ennek az összeállításnak. Arra ügyeljünk, hogy nem vigyük túlzásba, tartsuk meg az egyensúlyt.

Asztali dekorációnál használhatunk ezüst tálalót, kristály, vagy porcelán étkészletet, fehér szalvétát, gyöngyökkel vagy kristályokkal kirakott szalvétagyűrűvel. Tehetünk az asztal közepére adventi koszorút ezüstfenyőből, fehér, vagy akár kék gyertyatartót is, de jól mutat egy szép tálaló is.

Ha Te is azok közé tartozol, akik szeretik az eleganciát és a különlegességet, akkor idén szerezd be nálunk a karácsonyi dekorációt, hogy minden eddiginél szebb fényben ragyoghasson otthonod! Ne felejtsd: Dekowest az otthonod dísze lesz!

 

 

 

Erika Sasvári