ÁRAINK

 

Esküvői dekoráció árajánlat

Mindig gyanús és csodálkozom azon, ha valaki tud árat mondani/írni egy menyasszony e-mailes megkeresésére.

Annyi dologtól függ a végső összeg, hogy nem hiszem, hogy személyes találkozó vagy alapos átbeszélés nélkül ez hitelesen, csalódás nélkül összeállítható.

Egy levélből nincs lehetőségem felmérni az igényeid,
és nem tudlak kellően megismerni.

Figyelembe kell vennem, hogy milyen hosszú asztalra hány darab csokrot, mécsest, gyöngyöt érdemes tenni, a választott helyszínen milyen a háttér, milyen asztal elrendezés mutat jól, kell e szőnyeg, milyen minőségű székszoknyát, kiegészítő díszt használjunk… stb.

Ezért ha tájékozódni szeretnél , összeállítottam számodra csomagajánlatokat és egy űrlapot,melynek kitöltésével segíted az igényeidhez közelebb álló ajánlat elkészítését.

Ha megihletett egy fotó, egy ötlet, esetleg szemléltetni szeretnéd milyen elképzelésed van pontosan, bátran tölts fel egy pár képet az űrlap végén!

Ez még semmilyen kötelezettséggel nem jár. A csomagajánlataink és az űrlap kitöltése után kapott árak nem véglegesek.

Ha terveket szeretnél és kreatív megoldásokat a helyszínhez és a Ti stílusotokhoz igazítva,esetleg kellene egy jó ötlet ,téma ami köré felépítheted  a dekorációt,mindezt rengeteg képi és anyagmintával ,akkor bátran kérj időpontot egy személyes találkozóra és örömmel segítek. Ezzel véglegesítjük és pontosítjuk a költségeket.

Csomagajánlataink:

 

Személyes találkozó kérése

A személyes találkozót nem fogod megbánni, mert sok olyan dologra is felhívom a figyelmed, amire nem is gondolnád, hogy szükséged lehet . Így viszont hálás leszel, mert nem lesz a végén rejtett költség!!

images
                         

 Találkozó kérése, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár 🙂
Hetente csak 2-3 esküvőt tudok elvállalni és a naptáram gyorsan betelik, keress meg minél előbb!

Azonnali személyes találkozó kérése telefonon: 

Sasvári Erika

06 30 2040233

info@dekowest.hu